Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építés, felújítás, generál kivitelezés képes leírás - Építőipar Pest megye.tlap.hu
részletek »

Építés, felújítás, generál kivitelezés - Építőipar Pest megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-pestmegye.tlap.hu » Építés, felújítás, generál kivitelezés
Keresés
Találatok száma - 40 db
aLAP Könyvterjesztő Kft. weboldala - Építőipari könyvek

aLAP Könyvterjesztő Kft. weboldala - Építőipari könyvek

Rengetegen imádják a könyveket. A következő mű megtalálásában segít a Booker webáruház. Aweboldalon az országban kapható összes könyv megtalálható. A könyv kategóriák átnézésével mindenki villámgyorsan megtalálja a hozzáillő könyvet. Idő spórolható a kereséssel, mert a komplett hazai kínálat megtalálható és könnyen böngészhető a weboldalon. A részletes keresőben cím, tartalom, szerző és kiadó szerint is lehet keresni. Kedvező árakkal és gyors házhozszállítással válik kényelmesebbé a vásárlás.

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Építőipari vállalkozásunk elsősorban családi házak, üzlethelyiségek építésére, felújítására, átalakítására specializálódott. Kapacitásunkat bővíteni tudjuk, így akár 15-20 lakásos társasházak építését is vállalni tudjuk. Káros szenvedélyektől mentes,szakképzett, legális csapattal dolgozunk, I. osztályú munkavégzéssel, maximális határidőtartással. Tényleges garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra, minket később is megtalál, ha bármi gondja lenne! Referenciákkal is rendelkezünk, számunkra a legjobb reklám az elégedett megrendelő, ezért mindig a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Vállalunk generálkivitelezést, minden fajta kőműves és burkoló szakmunka végzését, továbbá szigetelést, homlokzati hőszigetelést (dryvit vagy kőzetgyapot rendszer), nemes-vakolatok készítését, épületdíszítést, térkő (viacolor) és kőburkolat készítését, víztározók, aknák, kerítések készítését. Kész kémények (Leier és Schiedel) beépítését oklevél birtokában vállaljuk. Mediterrán kőburkolatok készítése épületen belül és kívül, terméskőburkolás. Gipszkartonozás, földmunkák, és mindenféle ház körüli munkálatok. Hívjon bizalommal, árajánlatot ingyen készítünk Önnek!

Balázs lakásfelújítás

Balázs lakásfelújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás Budapesten és környékén. Az építőipari kivitelezés területeiből ez a két terület ami a legközelebb áll hozzánk. A családi házak, lakások felújításában van a legnagyobb gyakorlatunk. A lakásfelújítások, családi ház felújítások területén tudjuk a legjobban megvalósítani, az általunk célként kitűzött magas színvonalú, igényes kivitelezést.

Betonvágás, betonfúrás, betonbontás

Betonvágás, betonfúrás, betonbontás

Cégünk az ország egész területén vállal betonvágást, betonfúrást, betonbontást, betonrepesztést és egyéb épületbontási munkálatokat. Vasbeton szerkezetek vágása, fúrása, födémvágás, falvágás, beton vágás, beton fúrás, falfúrás, lyukfúrás, betonbontás távirányítós brokk típusú gépekkel. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Betonvágás, betonfúrás, falvágás rezgésmentesen, pormentesen! Beton-, és vasbetonszerkezetek betonvágásával, fúrásával, falvágással, panelfal vágással és épületek, betontömbök, betonalapok, betontámfalak bontásával foglalkozik repesztéses és harapásos technológiával. A gyémánttechnológiás betonvágást és betonfúrást a legmodernebb technológia alkalmazásával, korszerű gépekkel, gyémántszemcsés szerszámokkal végezzük immár közel 20 esztendeje. Vállalkozásunk a legtöbb budapesti és vidéki pláza és bevásárlóközpont, az újonnan épülő budapesti metró építésében valamint a kettes metró felújításán is részt vett, az ott felmerülő betonvágási, betonfúrási és egyéb betonmegmunkálási feladatokat végezte megbízói legnagyobb megelégedésére. Érd: 30/940-5024, 20/958-0780

Burkolás precízen

Burkolás precízen

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Hirdetés
Burkolás, fürdőszoba felújítás

Burkolás, fürdőszoba felújítás

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hideg burkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, minőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

burkoló munkák kiváló minőségben

burkoló munkák kiváló minőségben

Ha profi burkolásra van szüksége, látogasson el weboldalunkra, melyen minden hasznos információt megtalálhat. A burkolással kapcsolatos tanácsok, tippek is elérhetőek. A felhasznált alapanyagok terén is nagy a választék nálunk. A legjobb áruk, és a magas minőségű szolgáltatás azok a szempontok, melyekre kiemelten odafigyelünk. Honlapunkon minden információt megszerezhet a burkolással kapcsolatban. Természetesen számos anyag felhasználható a burkoláshoz, akár kül, akár beltérre. Cégünk profi szolgáltatást nyújt.

Burkoló munkák kiváló minőségben

Burkoló munkák kiváló minőségben

Burkoló munkák kiváló minőségben - Ker-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. vállalja lakásának külső és belső burkolási munkálatait. Tevékenységi körünk: Nappali burkolás,fürdőszoba burkolás, belső illetve külső padló - fal csempézése, járólapozás, terasz burkolás, a burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl. mosdó pultok, falazott tusolók stb.), garázs burkolás, konyha burkolás, lépcsőburkolás, burkolatok alatti kiegyenlítéseket illetve szigetelést (tusoló, medence, terasz), repedezett aljzat helyre állítását, pl. injektálás. Parketta Aljzatkiegyenlítés, parkettafektetés, (hagyományos többféle mintában , intarzia,mozaik,svédpadló, hajópadló,parafa, kész parketta,szalagparketta, laminált padló,stb.) csiszolás, lakkozás, olajozás, antikolás, pácolás. Szőnyegpadló fektetése, modul szőnyeg, aljzatkiegyenlítés, lépcső szőnyegezése. PVC padló, linóleum ,ipari PVC,műgyanta készítése.

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hideg burkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása. Hideg burkoló munkadíjak, információk weblapunkon!

Hirdetés
Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés, - papírszigetelés. Cégünk vállalja lakás, ház, családi ház, műhely, ipari ingatlan, nyaraló, hétvégi ház tető, tetőtér és födém szigetelését cellulóz szigeteléssel, befújt szigeteléses technológiával. A cellulóz többszáz éve bizonyítottan az egyik legjobb szigetelőanyag. Gyors, pontos hőszigetelés cellulóz szigetelés használatával. További információ, árak és képek a munkáinkról az oldalon. Köszönjük, hogy megtiszteli honlapunkat figyelmével.

Családi ház tervezés, kivitelezés

Családi ház tervezés, kivitelezés

Üdvözöljük honlapunkon, köszönjük látogatását. Ahogy a természetben a növényeknek és az állatoknak is szükségük van egy megfelelő élettérre a növekedéshez és fejlődéshez, valljuk, hogy ez az alapvetés a családokra és a vállalkozásokra többszörösen igaz. Tudjuk, hogy ennek alakítása milyen felelősséggel jár, és hisszük, hogy szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal hozzájárulhatunk egy jobb élettér kialakításához és így a fejlődés elősegítéséhez. Kérjük nézzen szét honlapunkon, tekintse meg referenciáinkat és szolgáltatásainkat. Amennyiben kérdése van forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mail-en keresztül.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Csarnoképítés - Weinberg 93 Kft.

Könnyűszerkezetes csarnoképítés. Generálkivitelezés kulcsrakész átadással és acélszerkezet gyártás. Teljes körűen vállaljuk vasbeton vagy acélváz szerkezetű ipari és kereskedelmi csarnokok építését a mélyépítési munkáktól az épületgépészeten keresztül a tetőfedésig (acélszerkezet gyártás, acélszerkezet szerelés, vasbeton szerkezet építés, tetőfedés, homlokzatburkolás, út- és közműépítés) költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással versenyképes áron, gyorsan, pontosan, garanciával.

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,ötletadása. Ha Ön aljzatbetont óhajt mi kiöntjük! Eláruljuk milyen típusú aljzatra lesz szüksége meglévő terepviszonyok alapján és a jó technikai eszközünkkel el is készítjük azt. Kikalkuláljuk az ideális Esztrich aljzat vastagságát, előkészítjük a terepet s leöntjük az aljzatot. Gépesített eszközeink alkalmazásával zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat nagy szakértelemmel készítjük el, mivelhogy több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen bennünket bizalommal.

Ecosystem Hungary Kft - generálkivitelezés

Ecosystem Hungary Kft - generálkivitelezés

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni. Az építési árak a jelenlegi piaci viszonyok között kedvezően, amit Cégünk beszállítói sokéves kiépített kapcsolatai tesznek lehetővé.

Egyedi műanyag alkatrész gyártása

Egyedi műanyag alkatrész gyártása

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft ? Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.

Építés, felújítás, kőműves munkák

Építés, felújítás, kőműves munkák

Építés, felújítás, kőműves munkát szeretne? Akkor jó helyen jár, mert az Épelem Bau Kft, ha erről van szó készségesen segít Önnek. Kérem hívjon fel minket a 70/242-9060-as telefonszámon, minden építés, felújítás és kőműves munkával kapcsolatos kérdésére igyekszünk választ adni. Vállaljuk komplexen, vagy részfeladatokban, minden építés, felújítás, kőműves munkával kapcsolatos tevékenységet. Megbízhatóak pontosak vagyunk és a legfontosabb: az I. o. minőség. Több mint 12 éve panaszmentesen működünk. Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Építész tervező Budapesten és Pest Megyében

Építész tervező Budapesten és Pest Megyében

Budapesti telephelyű cégünk, a Bauonline Kft. elsősorban épületek generáltervezését végzi, állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal együttműködve. Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Célunk, hogy terveinket magas színvonalon, korrekt műszaki tartalommal készítsük el, Megrendelőink esztétikai és funkcionális elvárásainak megfelelve. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat.Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek.

Tuti menü