Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építés, felújítás, generál kivitelezés képes leírás - Építőipar Pest megye.tlap.hu
részletek »

Építés, felújítás, generál kivitelezés - Építőipar Pest megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-pestmegye.tlap.hu » Építés, felújítás, generál kivitelezés
Keresés
Találatok száma - 69 db
3 Nagy Kft.

3 Nagy Kft.

Vállaljuk családi házak komplett kivitelezését az alapok kitűzésétől a kulcsátadásig. Megvalósítjuk elképzeléseit igazodva az egyéni ízlésekhez. Generálkivitelezést vállalunk, vagyis Önnek nem kell egyesével minden részmunkára külön szakembert keresnie. Mi összehangoljuk a különböző munkálatokat, így a lehető legkevesebb idő alatt, befejezzük a munkát. Igény szerint elintézzük az anyagbeszerzést, szállítást, az építőipari törmelék elszállítását.

aLAP Könyvterjesztő Kft. weboldala - Építőipari könyvek

aLAP Könyvterjesztő Kft. weboldala - Építőipari könyvek

Rengetegen imádják a könyveket. A következő mű megtalálásában segít a Booker webáruház. Aweboldalon az országban kapható összes könyv megtalálható. A könyv kategóriák átnézésével mindenki villámgyorsan megtalálja a hozzáillő könyvet. Idő spórolható a kereséssel, mert a komplett hazai kínálat megtalálható és könnyen böngészhető a weboldalon. A részletes keresőben cím, tartalom, szerző és kiadó szerint is lehet keresni. Kedvező árakkal és gyors házhozszállítással válik kényelmesebbé a vásárlás.

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Építőipari vállalkozásunk elsősorban családi házak, üzlethelyiségek építésére, felújítására, átalakítására specializálódott. Kapacitásunkat bővíteni tudjuk, így akár 15-20 lakásos társasházak építését is vállalni tudjuk. Káros szenvedélyektől mentes,szakképzett, legális csapattal dolgozunk, I. osztályú munkavégzéssel, maximális határidőtartással. Tényleges garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra, minket később is megtalál, ha bármi gondja lenne! Referenciákkal is rendelkezünk, számunkra a legjobb reklám az elégedett megrendelő, ezért mindig a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Vállalunk generálkivitelezést, minden fajta kőműves és burkoló szakmunka végzését, továbbá szigetelést, homlokzati hőszigetelést (dryvit vagy kőzetgyapot rendszer), nemes-vakolatok készítését, épületdíszítést, térkő (viacolor) és kőburkolat készítését, víztározók, aknák, kerítések készítését. Kész kémények (Leier és Schiedel) beépítését oklevél birtokában vállaljuk. Mediterrán kőburkolatok készítése épületen belül és kívül, terméskőburkolás. Gipszkartonozás, földmunkák, és mindenféle ház körüli munkálatok. Hívjon bizalommal, árajánlatot ingyen készítünk Önnek!

Balázs lakásfelújítás

Balázs lakásfelújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás Budapesten és környékén. Az építőipari kivitelezés területeiből ez a két terület ami a legközelebb áll hozzánk. A családi házak, lakások felújításában van a legnagyobb gyakorlatunk. A lakásfelújítások, családi ház felújítások területén tudjuk a legjobban megvalósítani, az általunk célként kitűzött magas színvonalú, igényes kivitelezést.

Behán és Társa lakásfelújítás Bp

Behán és Társa lakásfelújítás Bp

Vállaljuk lakásának teljes körű felújítását,elképzelései szerint! Munkáink garanciálisak. A felmérésünk ami az írásos árajánlatot is tartalmazza teljesen ingyenes. Munkáink kivitelezésének a legfőbb szempontja a lehető legjobb minőség elérése a legmegfizethetőbb áron!.

Hirdetés
Betonvágás, betonfúrás, betonbontás

Betonvágás, betonfúrás, betonbontás

Cégünk az ország egész területén vállal betonvágást, betonfúrást, betonbontást, betonrepesztést és egyéb épületbontási munkálatokat. Vasbeton szerkezetek vágása, fúrása, födémvágás, falvágás, beton vágás, beton fúrás, falfúrás, lyukfúrás, betonbontás távirányítós brokk típusú gépekkel. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Betonvágás, betonfúrás, falvágás rezgésmentesen, pormentesen! Beton-, és vasbetonszerkezetek betonvágásával, fúrásával, falvágással, panelfal vágással és épületek, betontömbök, betonalapok, betontámfalak bontásával foglalkozik repesztéses és harapásos technológiával. A gyémánttechnológiás betonvágást és betonfúrást a legmodernebb technológia alkalmazásával, korszerű gépekkel, gyémántszemcsés szerszámokkal végezzük immár közel 20 esztendeje. Vállalkozásunk a legtöbb budapesti és vidéki pláza és bevásárlóközpont, az újonnan épülő budapesti metró építésében valamint a kettes metró felújításán is részt vett, az ott felmerülő betonvágási, betonfúrási és egyéb betonmegmunkálási feladatokat végezte megbízói legnagyobb megelégedésére. Érd: 30/940-5024, 20/958-0780

Burkolás precízen

Burkolás precízen

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Burkolás, fürdőszoba felújítás

Burkolás, fürdőszoba felújítás

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hideg burkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, minőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

Burkolási megoldások

Burkolási megoldások

Cégünk eredetileg egy kisebb családi vállalkozásból indult azonban az elmúlt 20 évben az egyik legnagyobb építőipar kivitelező céggé nőtte ki magát. Számunkra a megrendelő az első ezért igyekszünk a legjobb alapanyagokkal dolgozni képzett szakemberekkel és árajánlat adásával. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink kiszámíthatóan és pontosan készhez kapják a megrendelt munkát. Legyen szó kültéri, beltéri vagy hideg burkolásról. Weboldalunkon minden szükséges információt megtalálhat cégünkről és képgalériánkat ahol megtekintheti korábbi munkáinkat.

Hirdetés
Burkoló Budapest - Pécel

Burkoló Budapest - Pécel

Burkolás,burkoló munkák kivitelezésével foglalkozunk immáron 23 éve, sok-sok tapasztalattal, rengeteg referenciával és szakértelemmel vállalunk hideg-burkolást.családi-sor-iker társas-házak, műhelyek,irodák, üzletek burkolása,kerítések díszburkolása színvonalas, kiváló minőségben kérjük tekintsen meg néhány referenciát a honlapunkon vállalásunk: Budapest és környékén

Burkoló mester.

Burkoló mester.

Burkoló és kőműves munkák. Burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás. Egyedi igény alapján márvány burkolást is vállalok. (SZ) Éítőipari Szolgáltató Bt.

Burkoló munkák Hungary-bau

Burkoló munkák Hungary-bau

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel a hungary-bau szakembereitől vállalunk minden nemű hidegburkolást kül és beltérben egyaránt. Családi-iker-sor társasházak üzletek,irodák,műhelyek ,raktárak burkolása lehet lakossági vagy közületi megrendelés nekünk csak a minőség számít. Továbbá kerítések,lábazatok,homlokzatok díszburkolása kiváló szakértelemmel 100 % garanciával Budapest és környékén

burkoló munkák kiváló minőségben

burkoló munkák kiváló minőségben

Ha profi burkolásra van szüksége, látogasson el weboldalunkra, melyen minden hasznos információt megtalálhat. A burkolással kapcsolatos tanácsok, tippek is elérhetőek. A felhasznált alapanyagok terén is nagy a választék nálunk. A legjobb áruk, és a magas minőségű szolgáltatás azok a szempontok, melyekre kiemelten odafigyelünk. Honlapunkon minden információt megszerezhet a burkolással kapcsolatban. Természetesen számos anyag felhasználható a burkoláshoz, akár kül, akár beltérre. Cégünk profi szolgáltatást nyújt.

Burkoló munkák kiváló minőségben

Burkoló munkák kiváló minőségben

Burkoló munkák kiváló minőségben - Ker-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. vállalja lakásának külső és belső burkolási munkálatait. Tevékenységi körünk: Nappali burkolás,fürdőszoba burkolás, belső illetve külső padló - fal csempézése, járólapozás, terasz burkolás, a burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl. mosdó pultok, falazott tusolók stb.), garázs burkolás, konyha burkolás, lépcsőburkolás, burkolatok alatti kiegyenlítéseket illetve szigetelést (tusoló, medence, terasz), repedezett aljzat helyre állítását, pl. injektálás. Parketta Aljzatkiegyenlítés, parkettafektetés, (hagyományos többféle mintában , intarzia,mozaik,svédpadló, hajópadló,parafa, kész parketta,szalagparketta, laminált padló,stb.) csiszolás, lakkozás, olajozás, antikolás, pácolás. Szőnyegpadló fektetése, modul szőnyeg, aljzatkiegyenlítés, lépcső szőnyegezése. PVC padló, linóleum ,ipari PVC,műgyanta készítése.

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hideg burkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása. Hideg burkoló munkadíjak, információk weblapunkon!

Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés - papírszigetelés

Cellulóz szigetelés, - papírszigetelés. Cégünk vállalja lakás, ház, családi ház, műhely, ipari ingatlan, nyaraló, hétvégi ház tető, tetőtér és födém szigetelését cellulóz szigeteléssel, befújt szigeteléses technológiával. A cellulóz többszáz éve bizonyítottan az egyik legjobb szigetelőanyag. Gyors, pontos hőszigetelés cellulóz szigetelés használatával. További információ, árak és képek a munkáinkról az oldalon. Köszönjük, hogy megtiszteli honlapunkat figyelmével.

Családi ház felújítása,Lakásfelújítás

Családi ház felújítása,Lakásfelújítás

Lakások családi házak felújítását vállaljuk Budapesten és Pest megyében.Lakásfelújítás Dunaharaszti,Taksony, Szigetszentmiklós, Gyál, Alsónémedi, Vecsés és környékén.Családi házaknál belső és külső felújítás,külső homlokzatszigetelés,tetőtér beépítés és tetőtér szigetelést is vállalunk.Továbbá kerítés felújítást,vagy kerítés készítést is.

Tuti menü